Retourneren

Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat of kleur toch niet goed? Vrijwel alle ongedragen producten kunnen geretourneerd worden.

Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren mits het artikel ongedragen is. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kan Tribute het helaas niet terugnemen. Ook producten die niet in de originele staat verkeren, producten zonder labels en/of originele verpakking en ondergoed kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe werkt retourneren?

Je stuurt het product zelf per post terug naar het onderstaande adres. Zorg ervoor dat je de factuur/bon en het retourformulier (downloaden onderaan deze pagina) met je retour terugstuurt. Zodra wij het product met formulieren retour hebben ontvangen, ontvang je binnen 5 werkdagen het geld retour op het opgegeven bankrekeningnummer.

Kan ik mijn bestelde product ook ruilen?

Vanwege de enorme drukte en de snelheid van de verkopen raden wij je aan een nieuwe bestelling te plaatsen in de gewenste maat en/of kleur, indien je bestelling niet helemaal naar wens is. Op deze manier heb je de juiste items het snelste in huis. Het item wat je wilt retourneren kun je terugsturen en dan wordt deze z.s.m. als retour verwerkt.

Wat kost retourneren?

Bij het retourneren van een product ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten hiervan. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd teruggestuurd is naar ons, kunnen wij het pakket helaas niet aannemen.

Retouradres:

Tribute Men Arnhem

Weverstraat 6

6811 EL Arnhem

Nederland

© Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder onze schriftelijke toestemming.